Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Handel veilig, succesvol en plezierig verkoop

Het merendeel van de (ver)kopers op Bambinokleding.com heeft goede bedoelingen en is betrouwbaar. Zij versturen producten zoals afgesproken en betalen netjes op tijd. Helaas is er – net als in de echte wereld – ook een kleine groep mensen die misbruik maakt van het vertrouwen van anderen. Bekijk onze tips en bambinokleding draagt bij voor een veilige, succesvolle en plezierige (ver)koop.
 
Top 5 gouden tips voor veilig handelen
Doe online niets wat u in het dagelijks leven ook niet zou doen!

Laat uw gezonde verstand spreken: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.
Bekijk hoe lang de verkoper actief is op Bambinokleding, check zijn andere advertenties en maak persoonlijk contact.
Controleer de verkoper: Google zijn gegevens en check telefoon en bankrekeningnummer via het Meldpunt Internetoplichting.
Betaal het product via PayPal en uw aankopen zijn in veel gevallen onbeperkt beschermd.
Wees alert bij kopers en verkopers uit het buitenland en gebruik geen (anonieme) betaalmethoden als Western Union.

Bambinokleding hecht er veel waarde aan dat het vertrouwen van gebruikers in een veilige internethandel wordt beschermd. De rol van Bambinokleding als advertentieplatform is hierin faciliterend. Kopers en verkopers vinden elkaar via de site, maar de afspraken worden onderling gemaakt. Bambinokleding speelt geen rol in de totstandkoming van de (ver)koop en de onderling gemaakte afspraken. U bepaalt dan ook zelf met wie en hoe u de (ver)koop tot stand brengt.

In het geval dat de transactie toch is misgegaan en u bent opgelicht, raden wij u aan te allen tijde hiervan aangifte te doen bij de Politie en het door te geven aan Bambinokleding zodat wij preventieve maatregelen kunnen treffen.